principal


  Restauració d'elements del patrimoni arquitectònic

Pintures Calveras participa en la rehabilitació i restauració d'obres del patrimoni arquitectònic, oferint serveis especialitzats com la reconstrucció de motllures de pedra artificial, reintegració de policromies, estucs de calç, sorreig o decapats, tractaments de la fusta, oxidació controlada del ferro, imitacions de marbre i fusta, aplicació i tractament del full d'or o plata, entre altres.
obres realitzades
  manteniment

S'ofereixen serveis de manteniment continu o puntual, en cadenes comercials o hoteleres, centres d'oci o discoteques, centres mèdics, centres educatius, centres religiosos o museus. També un servei periòdic de neteja i manteniment de façanes d'ús residencial.
obres realitzades
  obra nova

Pintura per edificacions i espais de nova construcció o en rehabilitacions integrals d’edificis de tots els usos. Experiència en obres de grans dimensions i amb execucions de timming reduït.
obres realitzades
  industrial

Pintura d'interiors i exteriors de naus industrials, mitjançant tècniques convencionals i especials, així com tractaments ignífugs, pintat de paviments industrials, pintat de maquinària o peces industrials, aplicació de pintura sanitària i ecològica.
obres realitzades
  interiors alt standing

Pintura decorativa per espais residencials o altres usos exclusius, combinant l'aplicació de materials innovadors i l'experiència en tècniques decoratives tradicionals, per oferir resultats personalitzats i únics de qualitat artesanal.
obres realitzades


PINTURES CALVERAS S.L. | Passatge Molinet, 12 | Tel. i Fax 93 837 18 64 | info@pinturescalveras.com | 08650 SALLENT (Barcelona)