principal


Pintures Calveras és una empresa especialitzada en la rehabilitació i restauració de tot tipus d'edificis: antics, moderns i industrials.

De caràcter familiar, va ser fundada per Pere Calveras fa més de 70 anys. De generació en generació, Pintures Calveras s'ha convertit en una reconeguda empresa del sector i actualment treballa per tot el territori català.

Pintures Calveras disposa d'un ampli ventall d'aplicacions específiques per a la restauració de la pedra, el ferro i la policromia de diverses obres arquitectòniques. També es cuida del manteniment de tot tipus d'edificis.

Professionals de la pintura per obra nova i per naus industrials, la combinació de les tècniques decoratives tradicionals amb materials moderns permet la personalització dels espais, amb uns acabats de gran bellesa i qualitat.

L'artesania de la pintura decorativa d'interiors i exteriors en espais residencials transforma l'essència de Pintures Calveras en una nova expressió de l'art.PINTURES CALVERAS S.L. | Passatge Molinet, 12 | Tel. i Fax 93 837 18 64 | info@pinturescalveras.com | 08650 SALLENT (Barcelona)